GOD TONE: Da SAS og Norwegian hadde samme avgangstid fra Arø gikk man kreativt til verks for å bli enige om hvem som skulle ta av først.
GOD TONE: Da SAS og Norwegian hadde samme avgangstid fra Arø gikk man kreativt til verks for å bli enige om hvem som skulle ta av først.

Stein-saks-papir på tvers av apron

På grunn av lik slot på både DY421 og SK4515 lå det an til hard kniving om å komme først av gårde.

Noen dager i cockpit husker man litt ekstra godt. Flynytt har fått gjengi denne festlige beretningen fra pilot Anders Kristoffer Berg: 

God stemning på morrakvisten i Molde i dag!

På grunn av lik slot på både DY421 og SK4515 lå det an til hard kniving og fiffige triks i Ludo for å komme først av gårde, men etter forslag fra SAS-maskinen ble det hele avgjort med stein-saks-papir på tvers av apron.

Cockpitvinduene gikk opp, hendene gikk i været, og Cpt DY telte ned over radioen.

Cpt på SAS-maskinen slo til med en meget sterk "papir", en ikke uvanlig taktikk mot det normalt sterke åpningstrekket "stein", men FO DY viste fin-fin taktisk kunnskap og vant runden med overraskelsestrekket "saks"!

På tross av noen lattermilde innsigelser om "best av tre" fra SAS virket de godt fornøyde med kampen, og med en liten fremskyndelse av vår avgangstid kom vi oss begge kjapt av gårde.

Stor takk til SK4515 for god sportsånd og en morsom start på dagen, vi møtes gjerne til dyst igjen ved en senere anledning!

- FO, DY421

Les også: Plutselig står flyvertinnen og banker i hattehyllen. Det er bare begynnelsen

Powered by Labrador CMS