Aero:

Slik så det ut sist GA-folket kunne samles i Friedrichshafen, i april 2019. Neste gang blir i 2022-

Aero Friedrichshafen avlyses igjen

Det blir ikke Aero i år heller, men ved hjelp av hashtagene #wearega og #aerofriedrichshafen håper arrangøren å forene folk med fascinasjon for luftfart.

Publisert

Aero Friedrichshafen kansellerer for andre år på rad. Arrangøren melder i en pressemelding 21.04.2021 at grunnen til dette er reiserestriksjoner og en økende bekymringer for nye COVID 19-tilfeller i Europa.

I lys av reise- og arrangementsbegrensningene på grunn av COVID-19-pandemien, ble Aero Friedrichshafen allerede i begynnelsen av året flyttet fra april til juli 2021.

Men heller ikke sommermessen vil altså gå av stabelen.

Ser fremover

Arrangørene vender nå fokuset mot de kommende messene. Leder for AERO, Roland Bosch og prosjektleder Tobias Bretzel forklarer:

- Det er med et tungt hjerte at vi har tatt beslutningen om å avlyse denne ledende GA-messen for andre gang. Vi føler imidlertid at en beslutning nå er riktig og rettferdig og at det gir våre utstillere, besøkende og leverandører forutsigbarhet i planleggingen, sier han.

- Den nåværende pandemisituasjonen tillater oss ikke å avholde AERO Friedrichshafen for øyeblikket. Vi ser imidlertid fremover til EUROPEAN ROTORs-messen som finner sted i Køln fra 16 til 18 november 2021, og også til AERO 2022 som er planlagt å starte 27. april 2022. 

Skal ta for seg bransjen post pandemi

AERO 2022 skal handle om bransjens omstart etter pandemien og vil presentere et stort utvalg av produkter for alle sektorer i allmennflygingen, fra sivile droner og seilfly, sportsfly og gyrokoptere, helikoptre, forretningsfly, tur- og treningsfly og toppmoderne avionikk.

Også bærekraftig luftfart og nye fremdriftssystemer vil være fokuspunkter på showet og konferansene.

I de kommende månedene skal AERO Friedrichshafen også presentere digitalt innhold på sosiale medier utenfor den klassiske messeperioden.

-  På denne måten vil vi opprettholde kontakt med våre utstillere, besøkende og alle nettverk og under hashtagene #wearega og #aerofriedrichshafen dele fascinasjonen for luftfart med bransjen frem til AERO Friedrichshafen starter i april 2022, avslutter AERO-prosjektleder Tobias Bretzel.

Powered by Labrador CMS