FLYSHOW:

F-16 på Telemark Airshow i 2019.

Telemark Airshow er avlyst

- Selv med nivå 4 vil det ikke være økonomisk mulig å gjennomføre dette i år.

Publisert Sist oppdatert

Det blir ikke Telemark Airshow i år. Det melder arrangøren selv i en pressemelding.

- På bakgrunn av regjeringens pressekonferanse 28. juli er det besluttet å flytte det femte Telemark Air Show til 2022. Regjeringen valgte å holde nivå 3 en stund til. Det har Telemark Air Show respekt for. Publikums, funksjonærer og artister sin helse og sikkerhet er viktigst for oss, skriver de, og legger til at selv med nivå 4 vil det ikke være økonomisk mulig å gjennomføre dette i år.

I pressemeldingen røpes også noe av det arrangøren hadde håpet å friste med i september.

- Luftforsvaret hadde stilt nær hele sin flyflåte til disposisjon for årets flyshowet. Vi nevner NH90, DA20, C-130, Sea King og F-16. De to sistnevnte pensjoneres i år etter mer enn 40 års operativ tjeneste, så vi hadde derfor håpet vi kunne fått til en flott markering. Også private innenlandske fly eiere og stiftelser som opererer historiske eller spesielle fly har bidratt positivt.

Nå jobbes det mot 2022.

- Telemark Air Show 2022 er allerede under planlegging. Vi lover å gi familier og entusiaster et spektakulært show når det femte Telemark Airshow går av stabelen i 2022 på Notodden Lufthavn. 

Datoen blir 4. september 2022. 

P.S.! HER kan du lese en reportasje fra sist Telemark Airshow fant sted, i 2019. 

2 F-16 og Spitfire i formasjon på Telemark Airshow i 2019. Både 2020, og nå også, 2021 ble avlyst som følge av Covid-19.
Powered by Labrador CMS