Aero:

Sjekk ut det norske flyet på Aero Friedrichshafen

Da Piper skulle velge hvilke godbiter de skulle vise publikum på Europas største allmennflymesse valgte de norske LN-TOB.

Publisert Sist oppdatert

(FRIEDRICHSHAFEN): Blant de mange flotte flyene som er utstilt på Aero Friedrichshafen finner vi ett med norsk registrering. Det er vanskelig å ikke la seg blende av den nypussede, røde lakken når man nærmer seg stand 403 i hall A3.

Der holder Piper Aircraft til, og for å vise de besøkende hva de kan tilby har den amerikanske flyfabrikken valgt et norsk fly: LN-TOB.

FLØY TIL FRIEDRICHSHAFEN: Eier Oddbjørn Brungot og copilot Jan Nessa.

Det er tydelig at flymaskinen vekker begeistring blant publikum, som stadig stimler til for å få en sniktitt inn i cockpit.

Et kjapt søk på Flightradar 24 viser at flyet, av typen Piper PA-46-M350, fløy inn fra Vigra via Stavanger mandag formiddag. Turen fra Stavanger tok i underkant av fire timer i det toppmoderne flyet med trykkabin.

Eieren av flyet er Oddbjørn Brungot. Han fløy selv flyet til Friedrichshafen med kameraten Jan Nessa som copilot.

COCKPIT: Rekk opp hånden den som gjerne hadde satt seg her!

Duoen forteller til Flynytt at de ikke var vanskelige å be, da Piper tok kontakt og lurte på om de ville stille ut flyet på Aero. Grunnen til det, er at det er det siste flyet av typen M350 som er levert til Europa.

Du kan lese mer om både flyet og turen i neste Flynytt!

Powered by Labrador CMS