Alle utøvere som skal delta i OL og Paralympics i Paris til sommeren vil reise med Biofuel-billetter,

SAS og Norges Idrettsforbund fornyer avtalen

Den nye avtalen har et spesielt fokus på miljø og bærekraft.

Publisert

SAS og Idrettsforbundet inngår en ny fireårig avtale.

– Vi er både glade og takknemlige for at SAS ønsker å fortsette som samarbeidspartner for norsk idrett. Avtalen er viktig for oss og ikke minst for alle våre utøvere som skal fly til OL og Paralympics i Paris til sommeren,  sier idrettspresident Zaineb Al-Samarai i en pressemelding

Satser på bærekraft med Biofuel-billetter

Hun sier videre at Norges idrettsforbund støtter opp om SAS' arbeid innenfor bærekraft og miljø, og med et tydelig mål om å redusere egne Co2-utslipp,

SAS Sport er tilgjengelig for ledere og aktive medlemmer i idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund, og gjelder i forbindelse med konkurranse, trening eller relatert møtevirksomhet.

Det vil altså si at medlemmer av Norges Luftsportforbund kan benytte disse billettene. 

Den nye avtalen har et spesielt fokus på miljø og bærekraft. Alle utøvere som skal delta i OL og Paralympics i Paris til sommeren vil reise med Biofuel-billetter, som er en del av SAS' initiativ for å redusere miljøpåvirkningen. 

Skal fly med Airbus A320 og Embraer 195

Videre vil SAS fly idretten med selskapets nye Airbus A320 og Embraer 195-fly, som til sammen utgjør en av Europas nyeste flyflåter. 

Airbus A320 neo-flyene har rundt 18 prosent lavere Co2-utslipp enn flyene de erstatter, og opptil 30 prosent mindre støy. 

SAS Interkontinentale destinasjoner flys med Airbus A330 og A350.

Powered by Labrador CMS