Ryanair:

RYANAIR-SJEF: Michael O'Leary ble ifølge selskapet feilsitert da han snakket om selskapets fremtidsplaner. Foto: Wikimedia Commons
RYANAIR-SJEF: Michael O'Leary ble ifølge selskapet feilsitert da han snakket om selskapets fremtidsplaner. Foto: Wikimedia Commons

Ryanair: - Har ingen planer for Rygge likevel

Selskapet skylder på flyplassavgiften og mener Ryanair-sjef Michael O'Leary ble feilsitert i går.

Publisert Sist oppdatert

I går skapte nyheten om at lavprisselskapet Ryanair vurderer å gjøre comeback på Rygge store overskrifter.

I dag har pipa fått en annen lyd.

- Ingen planer for øyeblikket

Ifølge selskapets markedansvarlige for Norden, Chris Lundshøj, er Ryanair-sjef Michael O'Leary feilsitert, melder NRK.

Dette til tross for at ordlyden i sitatet er nøyaktig slik O'Leary formulerte det. Ordene han brukte kan høres mot slutten av en spørsmålsrunde som er publisert på selskapets nettsider.

– Disse sitatene er unøyaktige, og vi har ingen planer for Rygge flyplass på dette tidspunktet, skriver Lundshøj i en epost til NRK.

Skylder på flyplassasjeravgiften

Lundshøj forteller at det er flypassasjeravgiften som gjør at de for øyeblikket ikke vil tilbake til Rygge. Avgiften var også årsaken til at flyselskapet valgte å flagge ut.

Konsernsjefens ord som ga økt liv til håpet om å få Ryanair tilbake til Rygge falt under selskapets analytikerpresentasjon. 

– Vi har lagt ned basene på steder som Marseilles eller Rygge på grunn av trusselen for å bli påtvunget fagforeninger. Nå som vi frivillig har gått med på å snakke med fagforeninger, vurderer vi og er i aktive diskusjoner med disse flyplassene om å etablere baser igjen, sa O'Leary da. 

Les også: Ryanair vurderer Rygge-comeback

Powered by Labrador CMS