Det er ikke bare i luften det skjer. På bakken er hangarene fylt opp med ulike leverandører, som mener de kan bidra med produkter vi i bransjen har behov for.

Reisebrev fra Sun'n Fun: Imponerende flyging og herlig lydbilde!

Noe av det vi ser skal jo egentlig ikke være mulig.

Publisert

Da har vi lagt bak oss tre dager av årets arrangement med sol og sommer i Lakeland Florida. Flynytt er på plass og kan rapportere om hektisk aktivitet både i luften og på bakken.

Utrolig flyging

Det er daglige flyshow med store og flotte visninger, der både militære og sivile deltakere fyller luften.

Warbirds flyr både alene og sammen med blant annet F35 i formasjoner. Imponerende flyging og herlig lydbilde!

Lars Ramussen er på plass i Florida. Foto: Privat

Her kan man oppleve akrooppvisninger både single og i formasjoner, hvor en bare må lure på om natur- og tyngdelover gjelder for disse: Noe av det vi ser skal jo egentlig ikke være mulig.

Det skader ikke at dette skjer i det vi vil kalle godt, fint sommervær. To ganger i løpet av uken kjøres det også show fra solnedgang og et par timer inn i mørket.

Andre arrangement siden covid

Dette er andre gang vi har arrangementet etter to års covid-nedstending.

Sun'n Fun 2023. Flynytt er på plass og kan rapportere om hektisk aktivitet både i luften og på bakken.

Vi ser vel at det fortsatt er litt tynnere deltakelse både på tilskuersiden og på fremmøtte bedrifter, men i år merker vi at vi nærmer oss gamle høyder sammenlignet med i fjor.

Dette er 49. gang de arrangere Sun’n Fun og arrangørene er veldig tydelige på at når de i 2024 har 50 års jubileum, så skal de overgå seg selv. Vel vi får se, men jeg tror de får rett.

Datoen er i så fall 9. til 14 april 2024.

Gode kurs og seminarer

Men det er ikke bare i luften det skjer. På bakken er hangarene fylt opp med ulike leverandører, som mener de kan bidra med produkter vi i bransjen har behov for.

På samme måte er tilbudet med kurs og seminarer imponerende – både de teoretiske og ikke minst alle workshopsene med praktisk trening i ulike deler av kunsten å bygge fly av ulike materialer.

Her kan du se noen bilder av det som skjer – mer kommer i Flynytt senere i år.

Powered by Labrador CMS