GA-konferansen 2023:

PÅ ARRANGØRSIDEN:

NLF med gladmelding etter GA-konferansen: – Ser ut til å bli et årlig arrangement

Totalt 100 sports- og motorflygere samlet seg for faglig og sosialt påfyll i helgen.

Publisert Sist oppdatert

 - GA-konferansen ble en suksess! 

God respons

Det slår fagsjef for motorfly i Norges Luftsportforbund, Ola Tau Hatlestad, fast. 

- Ved god hjelp fra Harald Krogs Minnefond, Luftfartstilsynet og Avinor ble det en samling med høyt faglig nivå og godt sosialt samvær på tvers av grenene.

Det var mange som tok turen til Gardermoen for å få med seg GA-konferansen.

Responsen på arrangementet ble enda større enn fagsjefen på forhånd hadde turt å drømme om. 100 sports- og motorflygere valgte å tilbringe helgen 17. – 19. november på Gardermoen. 

Det var et innholdsrikt program, der deltakerne blant annet fikk lære mer om Threat & error management (TEM), OBSREG, Flytjenesten, Standardisering av klubbhåndbøker, TAKK – programmet, turflyging og den nye sportsflyforskriften (Kort oppsummert: Luftfartstilsynet regner med vedtak i løpet av første kvartal 2024 med gyldighet fra sommeren. De mest markante endringene blir 600 kilo, VFR on top, VFR natt og at telefonisertifikatet blir en del av undervisning og eksamen).

- Blir et årlig arrangement

Det var også stor interesse rundt Luftfartstilsynets oppsummering av flysikkerhetsresultatene for for 2022, samt Harald Orliens foredrag som tok for seg Oslo Flyeklubbs suksess de siste årene. 

Fikk du ikke med deg årets GA-konferanse? Fortvil ikke!

- Tilbakemeldingene så langt tilsier at GA-konferansen kommer til å bli et årlig arrangement, avslutter fagsjef Hatlestad.

GA-konferansen 2023 bød på flere spennende foredrag og diskusjoner.
Powered by Labrador CMS