Arrangementer:

Eivind Lindtjørn skal holde foredrag om busfhflyging.
Eivind Lindtjørn skal holde foredrag om busfhflyging.

Inviterer til Fly-In på Starmoen

Blant annet foredrag om bushflyging og hangargudstjeneste står på plakaten.

Publisert Sist oppdatert

Mission Aviation Fellowship (MAF) Norge arrangerer sitt årlige Fly-in på Starmoen førstkommende helg og inviterer alle til å ta turen.

Foredrag om bushflyging

- Vi tror dette blir en flott helg. I år får vi besøk av pilot Evind Lindtjørn, som har fløyet mange år for MAF, først i Tanzania, og de siste årene i Sør-Sudan og Uganda, sier primus motor og styreleder i Elverum flyklubb, Thomas Midtsund, til Flynytt.

Lindtjørn, som tidligere har skrevet en artikkel i Flynytt om sin solotur over Stillehavet,  vil holde et foredrag om bushflyging kl 13.00 på lørdag 31. august.

- Foredraget vil være åpent for alle, så det er bare å komme. Dette blir både interessant og lærerikt. Ikke minst for oss som sjøl driver med flyging, sier Midtsund, og legger til: 

- Vi tror det vil være vel verdt en tur på lørdag. Eivind er, i tillegg til å være en dyktig flyger, også en dyktig formidler! Han var forresten slepeflyger på Starmoen for mange år siden, så noen vil kanskje huske ham fra den tiden.

Hangargudstjeneste

På søndag blir det hangargudstjeneste.

- Det blir et slags sommerens "Vermundsjøen", der vi pleier å ha en årlig fly-in og vintergudstjeneste, sier Midtsund. 

Han opplyser at Hege Cecilie Mobakk og Tommy Michaelsen skal delta med sang og musikk. Daglig leder i MAF Norge, Willy Ludvigsen, vil formidle info, mens Midtsund selv er prest.

- Etterpå blir det kirkekaffe. Alle er hjertelig velkomne.

 

Powered by Labrador CMS