Til Oslo for en personlig prat

Bruce Dickinsons liv utenfor rockescenen handler i stor grad om flyging. Han er blant annet også opptatt av å jobbe for krigsveteraners rettigheter.Foto: John McMurtrie via CATWORK
Bruce Dickinsons liv utenfor rockescenen handler i stor grad om flyging. Han er blant annet også opptatt av å jobbe for krigsveteraners rettigheter.Foto: John McMurtrie via CATWORK

Rockepilot Dickinson til Oslo

Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson gjester Oslo med nytt show. Den 11. september vil han fortelle nært og personlig om et langt liv som multikunstner og pilot.

Publisert Sist oppdatert

Dickinson er en populær og fargerik figur også utenfor rockescenen. Hans fly-engasjement er verdenskjent, og det har vært mange spektakulære oppslag de siste årene.

Bandflyet «Ed Force One» har de aller fleste fått med seg, en 747 tilegnet den fiktive glam-grøss-karakteren Ed fra Iron Maidens fargerike karriere.

'Ed Force One', leasing-747-en fra forrige turné, har fått navn etter den ironisk-nifse maskoten og  mumie-figuren som har fulgt bandets grafiske profil helt fra start. Det er Dickinson selv som har vært kaptein på turnéflyet. Foto: John McMurtrie via CATWORK
 "Ed Force One", leasing-747-en fra forrige turné, har fått navn etter den ironisk-nifse maskoten og  mumie-figuren som har fulgt bandets grafiske profil helt fra start. Det er Dickinson selv som har vært kaptein på turnéflyet. Foto: John McMurtrie via CATWORK

Én mann, mange historier

11.september inntar han Folketeateret med sin forestilling Spoken Word, et ”one-man theater”-show som handler om hans unike karriere som vokalist, låtskriver, forfatter, pilot, ølbrygger, suksessrik gründer og tidligere fekter i verdensklasse.

Får bok med billetten

 

I hver billett inngår et signert eksemplar av Bruce Dickinsons selvbiografi, What Does This Button Do.

– Biografien er nominert til Årets bok i UK. Bruce deler på dynamisk vis fascinerende historier fra livet i og utenfor Iron Maiden, et av musikkhistoriens største rockeband, forteller arrangør Cathrine Astad i Catwork.

 

Luftskip, helikopterutsjekk og krigsveteraner

I tillegg til å utdanne kommersielle piloter gjennom sin egen skole, Cardiff Aviation Training, og ikke minst selskapet Cardiff Aviation, er Bruce involvert i realiseringen av det som skal bli verdens største luftskip. Han er også i gang med å få helikopterutsjekken han har lovt seg selv i årevis.

Ikke rart mannen har dårlig tid til egne prosjekter, for midt oppe i alt dette er han også engasjert i arbeid for krigsveteraner verden rundt.

Bruce Dickinson vil også besvare spørsmål fra salen i Folketeateret denne dagen, altså 11. september, så her burde det være rikelig anledning til å få en real fan-opplevelse. Og billettprisen? Joda, for kjennere av bandet trenger den ingen nærmere forklaring; ganske nøyaktig kroner 666,-!

Billetter selges gjennom vanlige formidlingskanaler og via Folketeateret, men du kan også finne dem her.

Alle foto: John McMurtrie via CATWORK

Powered by Labrador CMS