Annonse:

Trenger du hjelp av det ledende vedlikeholdssenteret for propeller, NDT, service og reservedeler i Europa? Ta kontakt på tlf. +47 67 53 90 66, e-mail: prop@norronafly.com
Trenger du hjelp av det ledende vedlikeholdssenteret for propeller, NDT, service og reservedeler i Europa? Ta kontakt på tlf. +47 67 53 90 66, e-mail: prop@norronafly.com

Ditt lokale spesialverksted siden 1953!

Trenger du hjelp med vedlikehold, reparasjon og service på propeller, bremser og hjul? Da står gjengen på Norrønafly klare til å hjelpe deg!

Publisert Sist oppdatert

(Annonse): Selskapet ble etablert så tidlig som i 1953, og propellverkstedet ble startet i 1971.

Lokal forankring 

Vi tok en prat med Jan Petter Selvik, Maintenance Manager hos Norrønafly, for å bli mer kjent med bedriften.

- Vi hjelper alt fra private flyeiere til flyklubber og store kommersielle aktører. Vi har stort fokus på rådgivning med utgangspunkt i hva som er den beste, rimeligste og mest optimale løsningen for kunden når det kommer til vedlikehold og/eller reparasjon. Vi leverer også NDT- tjenester. Dette, kombinert med at vi holder til lokalt her i Norge, mener vi er viktige faktorer for å benytte vårt verksted forteller Selvik.

Han understreker at dette med lokal forankring er noe som kommer kundene til gode.

- Vi har et stort lager av re-sertifiserte deler, noe som bidrar til å få ned kostnadene for kunden. Og ikke minst klarer vi å skaffe alt av flydeler med korte leveransefrister. Er det noe vi ikke har på lager så har vi mulighet til å kjøpe brukte sertifiserte flydeler fra hele verden. Vårt store nettverk kommer med andre ord våre kunder til gode, sier Selvik.

Fornøyde kunder

Hva sier så kundene selv om Norrønafly?

Vi har mange kunder med ulike behov og forventninger, men vi er stolte av å kunne ha en krevende kunde som Norwegian som fornøyd kunde:

«Norrønafly har vært en pålitelig partner for oss i Norwegian siden 1993. De bistår oss med NDT (non destructive testing) på 24/7 basis. For Norwegian er dette nøkkelen til at vi kan holde flyene våre i rute. Gjennom vårt samarbeid unngår vi uventet vedlikehold»

Technical support, Norwegian.

Trenger du hjelp av det ledende vedlikeholdssenteret for propeller, NDT, service og reservedeler i Europa?

Ta kontakt på tlf. +47 67 53 90 66, e-mail: prop@norronafly.com eller www.norronafly.com

Powered by Labrador CMS