Åpen dag i sommersola:

Opp med hånda alle som vil ha seg en tur i en ekte Tiger Moth!

Fly-in Starmoen!

– Gratis inngang og mange spennende innslag, lover Thomas Midtsund

Publisert

Lørdag 4. august kan du sette av først som sist, enten du flyr, kjører bil eller bare ønsker deg en spennende utflukt med familien. Elverum Flyklubb inviterer nemlig til åpen dag, og det med en rekke aktiviteter og opplevelser.

FINALE STARMOEN: Denne utsikten kan bli din, eller du kan gi den bort til noen du ønsker å introdusere for luftsport. Åpen dag på Starmoen ved Elverum betyr fart og moro for alle!

Full pakke!

– Vi ønsker å vise frem luftsporten i sin fulle bredde denne dagen, sier leder i klubben, Thomas Midtsund. 

– Det blir innslag av seilfly, motorfly, mikrofly, veteranfly, modellfly og flysimulator! Oppstart er klokken 11:00, og vi avslutter kl. 16:00, sier han.

Kanskje kommer ...

Den som vil kan få seg en tur i seil- motor- eller mikrofly for kun 400,- kroner, så her er det bare å mobilisere eventyrlystne barn og bestemødre! 

– Veteranflygruppa i Nedre Romerike flyklubb stiller med en knallrød,  historisk godbit som man også kan få en unik mulighet til å være med i. Og er vi heldige får vi i tillegg besøk av politi-helikopter, lokalt politi og brannvesen, avslutter Midtsund – som også oppfordrer alle til å bidra ved å dele informasjon om arrangementet. 

– Det vil være gratis inngang, og åpen kiosk med et rikelig utvalg av forfriskninger. Velkommen!

Powered by Labrador CMS