16. oktober 2021
Aero Filmfestival

  • Fra: 16. okt. 2021
  • Til: 16. okt. 2021
  • Sted: Småflyhavna Kjeller

Bli med på en fullstappet filmdag på Kjeller flyplass! I år rigger vi om en hangar for å vise film fra kl.12 den 16. oktober.

Se hele programmet og bestill filmbilletter på www.aerofilmfest.no

Blant annet viser vi den høyst aktuelle dokumentaren ”One Six Right”. Den handler om Van Nuys flyplass og gir et godt bilde av hvordan sivil luftfart (GA) stadig er under press. Van Nuys er et godt eksempel på en flyplass som har lykkes med å dette til tross for sterkt press fra omverdenen.

Gå heller ikke glipp av klassikeren ”Disse dristige menn i de farlige fly” (”Those magnificent men in their flying machines”) som er vår avslutningsfilm!

I tillegg til filmvisninger har vi foredraget ”Levende arv - fra vrak til flyvende historieopplevelser”. Finn Terje Skyrud vil fortelle om arbeidet med restaurering av Gloster Gladiator 423.

Foruten film og foredrag blir det ulike aktiviteter og matsalg. Filmer og aktiviteter er valgt med tanke på årets to tema som er ”reise” og ”legender og levende arv”.

Det blir drageverksted, papirflykonkurranse og dragestunt med dragemesteren Ajaz Ul Haq! Han skal fly 100 drager på en gang!

Les mer på www.aerofilmfest.no

Aktivitetsdag er gratis. Påmelding til drageverksted og salg av filmbilletter blir lagt ut i starten av september på www.aerofilmfest.no

Følg oss gjerne på facebook eller instagram så går du ikke glipp av festivalen nå og i framtiden!

www.facebook.com/aerofilmfestival

www.instagram.com/aerofilmfestival

Håper du vil ta turen og kose deg med god film på Kjeller!

Til toppen