20. september 2019
Aero Filmfestival

  • Fra: 20. sep. 2019
  • Til: 21. sep. 2019
  • Sted: Folkets Hus Strømmen og Kjeller Flyplass

Gjør deg klar for Aero filmfestival! Aero filmfestival hadde sin spede begynnelse i fjor. Utekinoen mellom hangarene på Kjeller flyplass under stjerneklar himmel ble en magisk opplevelse for alle og til høsten fortsetter festivalen for fullt!

I år er temaet for festivalen “utvikling i vinden”. Gjennom gode filmer, interessante foredrag og aktiviteter for barn og voksne vil vi vise den utrolige utviklingen av luftfarten som har skjedd og som fortsatt skjer. Fra den første hangglideren til luftskip, elfly og månelanding, her blir det noe for enhver smak!

Mer informasjon kommer på nettsiden så sjekk den ut eller følg oss på facebook for å ikke gå glipp av denne unike filmfestivalen, ingen andre steder i Norge!

www.aerofilmfestivalen.no

www.facebook.no/aerofilmfestival

Om oss

Aero Filmfestival er hovedorganisator av festivalen. Gjennom planleggingen av Aero filmfestival har vi blitt mye bedre kjent med miljøet som er på Kjeller flyplass og håper festivalen kan bidra til å gi deg en mulighet til det samme. Kanskje vil du bli med i de fantastiske restaureringsarbeidene som foregår der, eller starte ditt eget prosjekt?

Både flymiljøet på Kjeller og filmmiljøet i Lillestrøm har vært svært imøtekommende og ble fort med på å planlegge festivalen. Medarrangørene våre er da Lillestrøm filmklubb og Kjeller Flyhistoriske Kulturpark.

Håper å se deg på Aero Filmfestival!

Til toppen