Arkiv

Fant 9 artikler om emnet Kjeller flyplass [fjern] med artikkeltype Nyhet [fjern]

Tittel Dato

Nytt håp for Kjeller

Flyhistorien på Kjeller skal ivaretas som et levende kulturminne. Lillestrøms kommunestyres massive flertall tildelte flyplassmotstanderne et knusende nederlag i møte 9.september. Kommunestyret ønsker både fly og by.

Senterpartiet om Kjeller:- Kjeller er en skatt for Norge

Den sterke støtten til et levende fremtidig flymiljø som ligger i formannskapets tydelige bestilling til kommunens administrasjon, viser at man må betrakte Kjeller som mulighet snarere enn et problem sier stortingspolitiker Sigbjørn Gjelsvik

Lillestrøms politikere ber om ny Kjeller-utredning

Formannskapsmøtet i Lillestrøm onsdag 26. august satte sentrale punkter i kommunens saksfremlegg om Kjeller fullstendig til side og ba om et nytt saksfremlegg.

Folke-flertall for flygende fly på Kjeller

En undersøkelse utført av InFact på oppdrag av Norges Luftsportforbund og Kjeller Flyhistoriske Kulturpark viser at mer enn seks av ti av de 80.000 innbyggerne i den nye storkommunen Lillestrøm, sier ja til veteranrelatert flyaktivitet på Kjeller

- Kan risikere å måtte markere hele Kjellers flyhistorie med et par vernede bygg og en plakat som sier: «Her var Norges første flyplass»

Kjellers skjebnedag kan komme i september.

To av tre vil ta vare på flyhistorien

En ny meningsmåling viser at et flertall av befolkningen i den nye storkommunen Lillestrøm ønsker å bevare flyhistoriske og veteranrelaterte flyaktiviteten på Kjeller.

- Politikerne har endelig lyttet til folket

Ni av elleve politikere sier at de vil ha et Luftfartøyvernsenter på Kjeller. Det kom frem under et folkemøte i Lillestrøm onsdag kveld.

– Kjeller verdt 600 millioner kroner

Forsvarsdepartementet vil avvikle militær bruk av rullebanen på Kjeller.

Fredag besegles Kjellers skjebne

Fredag kommer Forsvarsdepartementets innstilling til Stortinget om Forsvarssjefens langtidsplan. Der er Kjeller nevnt, men med hva, er foreløpig ukjent.

Fant 9 artikler. Viser 1–10.

Artikkeltyper

Emner

Til toppen