737 med "Dreamliner"-look

Flyselskapet Norwegian overtok 10. desember sitt aller første fly med det nye Dreamliner-interiøret ”Boeing Sky”. Det nye interiøret er designet for å gi passasjerene en bedre reiseopplevelse og vil bli montert i samtlige 59 fly som leveres fra og med desember.

files/content/news/Boeing Sky 2 Kevin Yoo small.jpgNorwegians første fly med helt nytt interiør er nå levert fra Boeing-fabrikken og har landet på Gardemoen. Flyet som skal ha Fridtjof Nansen på halen er snart å finne i normal trafikk. Norwegian får dessuten ett fly til med ”Boeing Sky” før jul. Norwegian er blant de første flyselskapene i verden som får den nye kabinen. Konseptet er basert på Boeings ”Dreamliner”.

Publikum vil merke at støyen blir betydelig mindre mens bagasjehyllene blir større og med bedre plass til håndbagasje. Lyssettingen er helt annerledes og kan reguleres for ulike stemninger, eksempelvis med ulik belysning for dag og natt.

– Passasjerene vil med den nye kabinen få en helt ny og bedre reiseopplevelse. Tidligere har vi skiftet til nye seter med ny utforming for å gi kundene betraktelig bedre beinplass. Nå går vi et betydelig steg fremover for å gjøre reisen mer behagelig for passasjerene våre, og det ser vi også på som et konkurransefortrinn. Jeg er sikker på at økt komfort og nye fly, kombinert med våre lave priser, skal bli godt mottatt hos kundene og bidra til at enda flere velger Norwegian, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

– Boeings Sky-interiør er et passasjervennlig interiør som vil bidra til at Norwegian 737-flåte skiller seg fra konkurrentenes. Dette interiøret bekrefter Norwegians satsning på å bli Europas ledende lavprisselskap, sier Bev Wyse, Vice President og direktør for Boeings 737-program.

Powered by Labrador CMS